Onze vaartochtenRederij de Zuidwal

De Zuidwal is bijzonder geschikt om met familie, vrienden of collega's een dagtocht te maken waarheen u maar wilt. Alle voorzieningen zijn aan boord om het u zo comfortabel mogelijk te maken.


Bijzonder is, dat men aan boord van de Zuidwal tijdens het varen uitgebeid kan barbecuen, vis bakken of zelfs paling roken. Voeg daarbij de vriendelijke, gastvrije bediening en alle ingrediënten voor een geslaagde dag op het water zijn aanwezig.

Mocht het weer wat minder zijn: er zijn binnen op de Zuidwal prettige zitplaatsen van waaruit u alles kunt overzien en meemaken. Daarnaast bestaat de mogelijkheid een deel van het dek van de Zuidwal te laten overkappen.

Catering

U kunt zelf uw catering regelen, maar u kunt ook kiezen om deze - geheel of gedeeltelijk - door rederij de Zuidwal laten verzorgen. Zij hebben hier jarenlange ervaring mee en werken met de beste leveranciers: vers en smaakvol wordt het u voorgeschoteld.

Arrangementen

Rederij de Zuidwal heeft voor u een aantal interessante arrangementen samengesteld.

Lees meer...


Wat suggesties


rustig zeilen langs de voormalige Zuiderzeekust:

U kunt zelf helpen met het zetten van de zeilen, ze bijstellen, mee bepalen wanneer er overstag gegaan moet worden, enz. Of u gaat gewoon heerlijk relaxed kijken hoe het er allemaal aan toe gaat als anderen dat voor u doen. Gewoon genieten.

een toertocht maken over de randmeren en de rivier de Eem:

Als de zeilen eenmaal staan, de haven van het authentieke Spakenburg achter u ligt en u de prachtig wolkenformaties boven de kabbelende golven ziet, krijgt u een dermate gevoel van vrijheid en ontspanning, dat u het idee geeft al tijden onderweg te zijn. Wanneer u langs de oevers van de randmeren en daarna langs die van de beeldschone meanderende rivier de Eem glijdt, is dat onmiskenbaar een ervaring die u niet snel zult vergeten! Een sublieme vorm van eruit zijn die zijn weerga niet kent.

varen naar het Vogeleiland en dan visbakken of barbecuen:

Eerst een mooie zeiltocht naar een heus onbewoond eiland! Al enigszins uitgewaaid, kan op het eiland zèlf van alles georganiseerd worden. Een ultieme omgeving voor bv. teambuilding of kinderverjaardagen. Eenmaal uitgeraasd is het tijd om de inwendige mens te versterken. Dit kan door een visserslunch te nuttigen, maar ook kunnen we de bbq aansteken, of een visje gaan bakken. Het is úw feestje, dus ú bepaalt de specifieke invulling daarvan. Wij voeren uw wensen vlekkeloos uit.